Wanneer een van je vrienden gaat trouwen is het belangrijk om een leuk vrijgezellenfeest te organiseren. Dit vier je namelijk, net als je trouwdag, als het goed is maar één keer en daarom is het wel zo fijn als jullie er als vrienden een beetje werk van maken voor diegene! Om je op weg te helpen hebben we hieronder wat inspiratie genoemd, dus bekijk het gauw.

Een hoodie bedrukken

Een hoodie bedrukken is een ontzettend leuke en goede manier om allemaal, of juist alleen de aanstaande bruid of bruidegom, hetzelfde te dragen. Hiermee vallen jullie op en is de toon voor de dag meteen gezet. Een vrijgezellenfeest wordt op die manier ook precies dat: een feest.

Op pad naar een andere stad

Voor de meeste vrijgezellenfeesten ligt een tripje naar het buitenland net buiten het budget, maar een andere stad in de buurt is natuurlijk prima aan te reizen! Ga bijvoorbeeld naar een stad in België zoals Antwerpen of juist naar een stad in een ander deel van Nederland waar je niet zo vaak komt. Groningen is bijvoorbeeld ook een hele goede keuze!

De verloofde ontvoeren

Een echte ontvoering gaat natuurlijk wat ver, maar de verloofde blinddoeken en meenemen naar een voor hem of haar onbekende locatie hoort er stiekem wel een klein beetje bij. Dit doe je door eerst even te zeggen dat jullie hem of haar mee gaan nemen, alvorens de blinddoek tevoorschijn komt. Zo blijft het voor iedereen leuk.

Leuke spelletjes doen

Er zijn ontzettend veel verschillende spellen die je kunt spelen op een vrijgezellenfeest. Voor de wat stevigere drinkers kun je drankspelletjes doen, maar je kunt ook allerlei andere spellen kiezen wanneer jullie daar niet zo van zijn. Spelletjes zijn vaak een uitstekende manier om de sfeer erin te krijgen, dus zo maken jullie een goede start aan de dag!