matrasbeschermer van smulderstextiel.be

Kinderen komen op een moment dat ze zonder luier naar bed gaan, toch zit een ongelukje tijdens de nacht in een klein hoekje. Door gebruik te maken van een matrasbeschermer van smulderstextiel.be is dit geen  probleem, met een beschermer bescherm je een matras tegen vocht, vuil en bacteriën. De beschermer kun je gebruiken om het matras heen, en sluit je met een rits zodat je gehele matras beschermd is. Ze zijn er ook in waterdichte uitvoeringen, perfect als je kind nog niet helemaal zindelijk is.

matrasbeschermer van smulderstextiel.be

Je hele matras beschermen

Je kunt je matras op meerdere manieren beschermen, gebruik je een matrasbeschermer van smulderstextiel.be dan is zowel de onderzijde als de bovenzijde beschermt van je matras. Bij een molton is alleen de bovenzijde waar je op ligt beschermt, je kunt deze vergelijken als een soort hoeslaken alleen beschermd een molton beter. Een molton is voorzien van elastiek, zodat de randen goed om je matras heen blijven zitten en deze niet schuiven op je matras. 

Levensduur van je matras

Tijdens de nacht komt je matras bloot te staan aan vocht, bacteriën en vuil, je kan je eigen voorstellen dat dit een aanslag is voor de kwaliteit van je matras. Met een matrasbeschermer van smuldertextiel.be verleng je tevens de levensduur van je matras, je matras blijft altijd schoon en fris. De beschermer kun je eenvoudig wassen in de wasmachine, op deze manier heb je een matras die perfect schoon blijft en waar je langer plezier van hebt. Door het gebruik van een rits is de beschermer er eenvoudig af te halen.