Zinda schoenen

Als je de eerste opvlieger begint te voelen, ben je opeens heel bewust van het ouder worden. Maar er zit zo’n onnodig stigma op ouder worden. Je bent pas op het midden van je leven. En dat verdient om gevierd te worden. Zinda schoenen is zo’n merk die dat viert

Schoenen

Je persoonlijke stijl weerspiegelt hoe je je vanbinnen voelt. Wat je uitstraalt is belangrijker dan je misschien denkt. En probeer er vooral een positief gevoel aan over te houden. Jij bent belangrijk en je verdient het om tijd en energie in te steken. Zinda is een merk die extra liefde en aandacht steekt in vrouwen die in het midden staan van hun leven, en vooral om dat te vieren!

Zelfzorg

Ook zelfzorg is belangrijk. Hoe je je voelt hangt af van hoe goed je voor jezelf zorgt. Dit weerspiegelt namelijk ook de liefde die je voelt. Iets simpels en kleins als een bad nemen of een luxe scrub gebruiken kan al verandering brengen. Neem af en toe een uurtje voor jezelf om even in je lichaam te zitten en maak een lijstje met dingen waar je dankbaar voor bent. Ook een film kijken op de bank met een glas wijn is zelfzorg.